5 tips om metalen te beschermen tegen roest.

Fluidfilmnl/ november 8, 2017/ Algemeen/ 0 reacties

De winter komt er aan en daarom kun jij wel wat tips gebruiken om je metalen te beschermen tegen roest!

Voor je het weet is heel die zomer alweer voorbij.. De dagen worden korter en de temperaturen lager. Nog even en dan zitten we weer lekker warm met een warme chocolademelk (inclusief slagroom) bij de open haard alle ballen in de kerstboom te bewonderen. Wij wel ja.. Zelden kom ik iemand tegen die met zijn auto binnen voor de kachel zit chocolademelk te drinken. Zoals ik al zei, zelden. Er zijn natuurlijk uitzonderingen.

auto in huis, warme chocolademelk bij kachel

Bron

Helaas kan niet iedereen zomaar zijn of haar geliefde voertuigen en ander metalen de woonkamer in halen om ze te beschermen tegen alle winterse invloeden van buitenaf.

Voor degene die niet meer garage dan woonruimte hebben, hier wat tips om je metalen te beschermen tegen roest.

  1. Het beste is natuurlijk om tijdens de gure wintermaanden je metalen binnen te hebben staan. Warm en droog. Een oude schuur? Ook helemaal prima. Daar is het ten minste droger dan buiten.
  2. Geen plek binnen? Een carport waar je het een en ander onder kunt zetten? Zorg dat je een auto o.i.d. onder een deken hebt staan.
  3. Is er gestrooid en heb je gereden, of ben je er niet zeker van of je auto pekelvrij is? Was de auto goed en doe desnoods alleen de onderkant wassen in de wasstraat. Zo spoel je alle pekel weg.
  4. Zorg dat eventuele verroeste delen gelast en behandeld worden. Je kunt ze bijvoorbeeld opnieuw in de lak zetten.
  5. Spuit onbewerkte metalen en holle ruimten van voertuigen in met Fluid Film. Fluid Film vormt een lucht- en waterdichte laag over het metaal waardoor roest geen kans krijgt.

Benieuwd waar u Fluid Film kunt krijgen? U kunt Fluid Film online bestellen in onze webshop, of bij een van onze verkooppunten.

Fluid Film AS-R

 

 

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

6 − 6 =