Anti-roestbehandelingen als specialiteit

Fluidfilmnl/ april 24, 2017/ Auto/ 2 reacties

In de lokale krant kwamen wij dit leuke artikel tegen over een gepassioneerde autoliefhebber gespecialiseerd in anti-roestbehandelingen en het poetsen en polijsten van voertuigen. Benieuwd naar de ervaring van Henk Brons? Lees dan snel verder!

Henk Brons maakte van zijn hobby zijn werk. Als gepassioneerd autoliefhebber startte hij in 1999 zijn autopoetsbedrijf. ,,Voor het wegwerken van krassen en beschadigingen ben je bij ons aan het juiste adres.”

,,Ik ben met name gespecialiseerd in het onzichtbaar maken van krassen en lakbeschadiging en in poetsen en polijsten. Daarnaast bieden wij onder meer anti-roestbehandelingen aan”, aldus Henk Brons. Wat zijn anti-roestbehandelingen volgens Brons zo bijzonder maakt, is naast zijn jarenlange ervaring ook het behandelmiddel dat hij gebruikt. ,,Ik gebruik een anti-roestmiddel op wolvetbasis, Fluid Film. Veel waxen bevatten oplosmiddelen die opdrogen. Het middel dat ik gebruik, blijft nat. Daardoor kruipt het overal in de roest, verdringt daar het vocht en sluit deze af voor water en zuurstof. Tevens is dit anti-roestmiddel milieuvriendelijk en dus niet giftig”, aldus Brons.

Oldtimers

Henk’s specialisatie in anti-roestbehandelingen komt voort uit zijn passie voor auto’s, met name oldtimers. ,,Roest is de schrik van elke bezitter van een oldtimer, maar ook van bezitters van youngtimers, campers, of elk ander vervoermiddel waar je lang van wilt genieten. Gelukkig dringt ons anti-roestmiddel diep door in roestlagen en de kleinste kieren. Na deze behandeling is de auto voor vele jaren beschermd tegen roest.”

Anti-roestbehandelingen Henk Brons
Zo goed als nieuw

Naast de anti-roestbehandelingen heeft hij zich door de jaren heen gespecialiseerd in het polijsten en poetsen tot hoogglans. Met een zeer langdurig glansbehoud, aldus Henk: ,,Mensen rijden dagelijks met hun auto door weer en wind. Niet alleen de weersinvloeden, maar bijvoorbeeld ook het wassen van de auto zorgt ervoor dat de lak zijn diepe kleur en glans verliest. Daarnaast loopt de lak hierdoor krassen en lichte beschadigingen op. Om dit ongedaan te maken, kun je bij ons terecht. Ik poets met uitgebreid polijstwerk. Daardoor blijven de krassen die ik wegpoets, ook echt weg. Na zo’n behandeling is je lak weer als nieuw en gaat het ook weer net zo lang mee als nieuwe lak.”

Ook de binnenkant van een auto kan bij autopoetsbedrijf Henk Brons onder handen genomen worden. ,,We stoomreinigen interieurs. Daarnaast bieden we lederbehandelingen aan met lederbescherming, waardoor de oorspronkelijke kleur terugkomt.”

Meer informatie is te vinden op www.henkbrons.nl

Bron

Deel dit Bericht

2 reacties

 1. Leuk om hier wat meer te lezen over de behandeling van roest aan auto’s. Ik zou mijn auto graag een nieuwe kleur willen spuiten, maar moet deze eerst na laten kijken. Ik denk namelijk dat ik wat roestplekken heb die hersteld moeten worden. In ieder geval goed om te weten dat een auto er weer als nieuw uitziet na zo’n behandeling!

  1. Hoi Vincent,

   Fijn dat je de informatie op onze site leuk vindt om te lezen!
   Als we jou ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.

   Met vriendelijke groet,
   Sanne Bakkenes

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

vier × 5 =