Fluid Film Liquid AFluid Film Liquid A
Dit product is het meest vloeibare product uit het Fluid Film assortiment.
Fluid Film Liquid A is een vloeibare olie die in de scheepvaart hoofdzakelijk ter conservering van sterk verroeste zeewaterballasttanks wordt toegepast.


Fluid Film NASFluid Film NAS
Dit product is iets dikker dan Fluid Film Liquid A. Hiermee kan een dikkere beschermlaag aangebracht worden.
Fluid Film NAS is het ultieme middel voor roestbescherming van alle metalen oppervlakken van holle ruimten, assen en gehele carrosserie. Fluid Film NAS kan aangebracht worden op oppervlakken die niet roestvrij zijn en niet kunnen worden voorbehandeld.


Fluid Film AS-RFluid Film AS-R
Dit product is vergelijkbaar met Fluid Film NAS maar wordt geleverd in spuitbussen van 400 ml met propaanbutaan als drijfgas. Voor degenen die niet over een compressor en spuitpistoor beschikken, kan een 60 cm lange holleruimteslang meegeleverd worden. Deze holleruimteslang kan op de spuitbus bevestigd worden.


Fluid Film Liquid ARFluid Film Liquid AR
Dit product lijkt op de andere Fluid Film-producten qua roestbescherming, duurzaamheid en toepassing. De samenstelling van het product is echter zodanig dat niet-druppelende beschermlagen tot 45 °C bij een sterkte van 40 tot 800 um mogelijk zijn. Voor verwerking met een drukbekerpistool moet het product op 45 °C verwarmd worden.


Fluid Film Gel BNFluid Film Gel BN
Dit product is een vaste smeerstof met uitstekende roestbeschermingseigenschappen.
De goede hechtings- en penetratiecapaciteiten en de samenstelling en waterbestendigheid maken een langdurige bescherming onder de moeilijkste omstandigheden mogelijk.


Perma Film BlackPerma Film
Dit product bevat sterk bevochtigende bindmiddelen met goede penetratie-eigenschappen, die bovendien een lange uithardingstijd kent. De aanwezige roestlaag wordt daardoor ingekapseld. De bladvormige pigmenten en vulstoffen vormen in combinatie met een hoge dichtheid van de beschermlaag een sterke barrière.
Perma Film is beschikbaar is de kleuren zwart, transparant en aluminium.