auto'sRoest is de schrik van elke bezitter van (klassieke) auto’s. Auto’s worden blootgesteld aan verschillende omgevingsfactoren zoals regen, sneeuw en strooizout. Deze factoren vernietigen metalen zonder effectieve bescherming.

Roest is niet alleen een doorn in het oog, maar kan ook nog eens ontzettend gevaarlijk zijn. Doorgeroeste (chassis)onderdelen kunnen door roest weinig hebben en verliezen hun functie.
Nieuwe auto’s worden tijdens de productie behandeld met een verhitte, vloeibare was. Bij klassieke auto’s is dit meestal niet het geval. Om deze reden moeten verschillende onderdelen alsnog behandeld worden om de levensduur van de auto te verlengen.

Door de auto te behandelen met Fluid Film kunt u bestaande roest verwijderen en intacte metaallagen preventief beschermen tegen roesten.
Fluid Film, gebaseerd op wolvet (lanoline), biedt ook bewegende delen en elektrische contacten bescherming tegen roest. Ook kan Fluid Film gebruikt worden als smeermiddel.
Doordat Fluid Film blijft kruipen trekt het in de meest kwetsbare hoeken en gaten. Fluid Film dringt door het vocht en de bestaande roestlaag om daar een luchtdichte beschermlaag te creëren.

Fluid Film is vrij eenvoudig toepasbaar op elke auto. Het is even werk, maar dan heeft u daar ook jarenlang plezier van! Bovendien verlengt u de levensduur van uw auto.
Informatie over hoe Fluid Film toe te passen is op de auto vindt u hier.

Geen zin of tijd om dit zelf te doen? Wij verzorgen ook Fluid Film behandelingen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.