Ervaring met Fluid Film in de landbouw

Fluidfilmnl/ december 15, 2016/ Landbouw

‘Ik ben zeer te spreken over het gebruik van Fluid Film in de landbouw’, zegt John Schmalshof, servicetechnicus bij John Deere.

‘Ik ben zeer te spreken over het gebruik van Fluid Film in de landbouw’, zegt John Schmalshof, servicetechnicus bij John Deere. ‘Als technicus bij John Deere zie ik alle soorten van reparaties en slecht onderhoud van landbouwwerktuigen en –machines. Ik gebruik meestal Fluid Film, omdat het een middel is dat een hele grote range van problemen oplost.’

‘De deur van mijn voertuig knarst niet, het slot blijft schoon, het hek gaat bijna te gemakkelijk op en neer. De maaiers die verroest waren en, als ze nat werden, al het gras vasthielden, kleeft nu bijna helemaal niet meer. Het gras dat er op blijft liggen kan je er zo met je handen afvegen. Echt een prima product’, zegt Roald Hughes.

‘Ik heb zo’n beetje alle anti-roestsprays die te krijgen zijn uitgeprobeerd. Ik heb er nooit een gevonden die ik zowel als langdurige roestbescherming en smeringsmiddel kon gebruiken totdat ik Fluid Film tegenkwam. Onze snoeischaren blijven scherp, omdat ze niet roesten en de bewegende blijven soepel functioneren.’ zegt Linda Rainer.

Ook benieuwd hoe Fluid Film toepasbaar is in de landbouw? Klik dan hier.

Deel dit Bericht