anti-roestmiddelFluid Film is een perfect anti-roestmiddel voor gebruik in en rondom huis en tuin. In en rondom het huis is er vaak veel corrosie. Waardevol tuingereedschap, fietsen of buitenruimtes worden naast regen ook aan meststoffen, insecticiden of dierlijke uitwerpselen blootgesteld. Dit kan leiden tot een zeer corrosieve belasting van apparatuur en materialen.

Metalen die deze bescherming onvoldoende hebben, hebben een kortere levensduur en gaan vaak verloren. Daarom is bescherming tegen corrosie een belangrijk element voor service en onderhoud van deze metalen.

Fluid Film is niet alleen eenvoudig te verwerken, maar vormt een blijvend kruipende beschermlaag. De beschermlaag penetreert in de bestaande roest en vormt zo een effectieve, goed hechtende, beschermende coating.

Fluid Film zorgt naast de uitstekende roestwerende eigenschap ook voor een langdurige smering. Fluid Film bevriest niet, verdringt water, is niet geleidend en houdt zo de bewegende delen en het elektrisch systeem in operationele staat. Het oefent zijn effect niet alleen uit in het gebruik van verschillende tuinapparatuur. Vooral tijdens de opslag zorgt Fluid Film ervoor dat waardevol tuingereedschap, zoals een grasmaaier, lang operationeel blijft. Bij de meest uiteenlopende opslagplaatsen vormt Fluid Film in een corrosieve omgeving dus een zeer effectieve bescherming.

Fluid Film is geen oplosmiddelen en verdampt niet. Het is gebaseerd op wolvet en daarom fysiologisch onschadelijk.