Een kritische blik op Fluid Film

Fluidfilmnl/ februari 9, 2017/ Auto/ 0 reacties

Wijnand is lange tijd commercieel actief geweest in Nederland. Hij is dan ook niet meer zo goed gelovig en zeer kritisch. Hoe hij over Fluid Film denkt lees je hier onder.

Toen ik de 1e keer bij Volvo Klassiekers kwam in juni 2015 werd dit product gepromoot als een ‘super roestpreventiemiddel’.
Marketing en reclame is mooi maar als je het grootste gedeelte van je leven commercieel in den lande actief bent geweest dan ben je niet meer zo goed gelovig.

Desondanks heb ik de behandeling toe laten passen in december 2015.
Nu, februari 2017, ben ik meer dan overtuigd. Het bewijs is geleverd. Door een stommiteit van mijzelf moest ik onder andere het voorscherm van mijn schone dame demonteren. Ik zag dat de Fluid Film overal aanwezig is. Op de plaatsĀ die moeilijkĀ bereikbaar was en waar wat lichte roest zichtbaar was, doet Ā het spul voortreffelijk zijn werk. Het ziet er perfect uit en het belangrijkste, de roest is zeer zeker gestopt.

Het is nog steeds vloeibaar alsof het gisteren is aangebracht. Met het verwerken van het spul lijkt het wel cola, het bruist en kruipt naar boven.

Ik vind het een aanrader van de bovenste plank. Een ieder die zijn Volvo vertroetelt en er lang plezier van wil hebben adviseer ik om te investeren in Fluid Film. Zelfs de banden worden er mooi zwart van.

Volvo Amazon wijnand weijers

Wel op passen! Als Pieter gaat spuiten doe dan je hoofd in een plastic zak als je erbij staat, anders zijn de brillenglazen en je hoofd eenĀ Fluid Film smurrie. Maar volgens kenners werkt het ook als antiroos- en haargroeimiddel.

Zelfs mijn broer is enthousiast. Toen mijn oude dame bij hem in de parkeerkelder had gestaan was de olievlek (heeft geen Volvo) ook opgelost door Fluid Film. En hijĀ knaaien tegen mij dat er was o.i.d. op de vloer lag waar ik had gestaan.

Voor de kosten hoef je het niet te laten. In het verleden heb ik auto’s laten behandelen met Tectyl. Hier was ik niet zo stuk van en na een schade werd zichtbaar dat het niet overal terecht was gekomen en uitgehard, na 2 jaar! Dat is gelukkig bij Fluid Film niet het geval.

Als ik nu nog klanten zou mogen adviseren, zou ik dit product graag verkopen!

Beste Dries je advies is en blijft goud waard.

Een zeer tevreden 123 GT rijder.

Wijnand

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

drie × twee =