Mijn trots uit Zweden wilde ik op de juiste manier behandelen tegen roest

Fluidfilmnl/ februari 17, 2017/ Auto/ 0 reacties

Al ruim 22 jaar wordt deze Volvo 122S uit Zweden door dezelfde eigenaar gereden. Na deĀ restauratie werd ook deze auto behandeld met Fluid Film. Ook deze eigenaar is enthousiast over de werking van Fluid Film.

In 1993 heb ik een rode Volvo 122S gekocht in Kiruna (Noord Zweden). De auto was gaaf, geen roest, maar wel dof en hier en daar gedeukt.

Ik heb er eerst een jaar mee gereden om te kijken of hij goed was in de basis. En dat was hij!
Toen heb ikĀ de carrosserie helemaal kaal gemaakt en strak laten maken enĀ laten spuiten bij Dotte Kuiper, een restauratiefenomeen hier in de Zaanstreek.

De auto is na 22 jaar nog steeds in geweldige staat.
Omdat ik dat graag zo wil houden, heb ik besloten hem grondig te laten conserveren. Door een demonstratie die Dries Bakkenes van Volvo Klassiekers hier in Zaandam voor de Regio Noord-West van de Volvo Club hield, was ik overtuigd. Het moest en zou met Fluid Film gebeuren. Ik heb toen ook besloten om het professioneel te laten doen en daar heb ik nog altijd veelĀ voldoening van.

Volvo uit zweden Volvo uit zweden

 

 

 

 

 

 

Amazon uit zweden met fluid film Volvo Amazon Adriaan Nagel

 

 

 

 

 

 

Wanneer je ziet hoe goed dat spul overal in en tussenĀ kruipt, dan raak je overtuigd van de effectiviteit.

Sindsdien gebruik ik het voor alles wat tegen roest beschermd moet worden: fietsen, hang- en sluitwerk van de poort en afgelopen dagen had ik een leuk klusje: ik had nieuwe kentekenplaten voor de Amazon besteld en toen ik die wilde monteren in de chromen frames, ontdekte ik dat de achterkanten daarvan helemaal verroest waren. Daar kom je natuurlijk nooit normaal gesproken, dus dat was een leuke verrassing. (not!)

Deze frames heb ik in de Fluid Film gezet en een dag of drie laten intrekken: alle roest weg en een bruikbare ondergrond kwam tevoorschijn. Ik was stomverbaasd!

De foto’s die ik gemaakt heb, laten zien hoe ongelofelijk dat spul werkt!

Ik gebruik het voor meer dan alleen mijn Amazon

Deze zomer ga ik ook mijn MX-5 er mee behandelen en ook onze SMV zal eraan moeten geloven!

Gelukkig is Fluid Film geen chemisch product dat op je keel en luchtwegen slaat, maar gebaseerd op natuurlijke grondstoffen.

Voor een piepend scharnier, mijn tuingereedschap, een stroeve fietsstandaard of een beschermend laagje op mijn fiets heb ikĀ de spuitbus Fluid Film altijd bij de hand. Het plakt niet enĀ stinkt niet: ik zweer erbij!

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

vijf + negentien =