Voor mijn Volvo Amazon nog lang geen plek op het autokerkhof

Fluidfilmnl/ januari 10, 2017/ Auto/ 0 reacties

‘In 2008 kocht ik mijn Volvo Amazon uit 1969. Uit voorzorg heb ik mijn auto behandeld met Fluid Film, hier heb ikĀ nu nog dagelijksĀ veel plezier van!’ Aldus Willem van Dam, zeer tevreden Fluid Film gebruiker.

Op 24 juni 2008 kocht ik een Volvo Amazon uit 1969 met een volledig gerestaureerde carrosserie van een particulier. De foto toont de auto op de dag dat ik deze gekocht heb.Ā Hierop is teĀ zien dat de achterste wielkasten van binnen nog niet beschermd zijn tegen corrosie.Ā 

Omdat er aan de techniek nog het nodige moest gebeuren ben ik daarvoor naar Volvo Klassiekers in Barneveld gegaan. Daar adviseerde men mij dat het beter voor het behoud van de auto was om deze te (laten) behandelen met Fluid Film.

Aldus geschiedde, mede omdat de nieuw gespoten auto nog geen enkele vorm van roestbescherming had.
Alle holle ruimtes en de onderzijde werden behandeld met Fluid Film. Nu, begin 2017, is gebleken dat dit geen weggegooid geld is geweest. Integendeel zelfs, de auto vertoont nog steeds nergens enige vorm van roest.

Fluid Film kruipt in de kleinste randen en op warme dagen loopt het nog steeds onderuit de portieren. Zie de foto. Het is een indicatie dat het spul nog steeds actief is.Ā Met een oude handdoek veeg je het zo weer af.
Volvo Amazon

Inmiddels ben ik zo overtuigd geraakt van de kwaliteit en goede werking van Fluid Film, dat ik het thuis ook gebruik.Ā 
De fiets van mijn vrouw begon beginnende roest te vertonen.Ā Nadat ik de tweewieler met het spul behandeld heb is de roest gestopt. De parasolvoet staat hier het hele jaar buiten en preventief heb ik de metalen delen daarvan ingespoten met Fluid Film. Resultaat: de standaard ziet er nog steeds uit alsof deze splinternieuw is, zonder roest uiteraard. Metalen tuindecoratie ornamenten idem dito.

Een schuldgevoel hoef je niet te hebben wanneer je Fluid Film gebruikt. Ik heb me er in verdiept en ontdekt dat het gemaakt wordt van natuurlijke materialen,Ā wolvet van schapenĀ in dit geval. Al met al kan ik Fluid Film iedereen aanraden die op zoek is naar een roestbeschermingsproduct, het werkt echt goed en nog langdurig ook.

Willem van Dam

BedanktĀ Willem voor je leuke bijdrage aan onze paginaĀ met ervaringen. Wij vinden het erg leuk om te horen van verschillende gebruikersĀ hoe zij Fluid Film gebruiken en ervaren.
Vindt u het leuk om uw ervaring te delen? Dat mag! U kunt met ons in contact komen via het contactformulier, of via de mail.

Deel dit Bericht

Laat een Reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

18 − negen =